Min Bok – nu i butik!

Nu är Min Bok lanserat i den första butiken, Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan 28 i Stockholm. Alla som bär på en dröm att trycka sin egen bok kan nu enkelt göra sin beställning direkt i bokhandeln och hämta upp sina böcker inom 10 dagar. Upplaga, form och färg bestämmer kunden själv. Olika mallar för storlek och utseende finns färdiga att välja mellan.

Det finns två olika format att välja på, A4 och A5, gällande omslaget kan man välja mellan matt eller blankt. Det finns det tre val av omslag med olika färg, stil och typsnitt. Manuset tar kunden med sig på ett usb-minne eller skickar med e-post till butiken. Beställningen kan dock endast göras i butiken, även om man skickar sitt manus med e-post.

Helena och Titti som jobbar i butiken på Mäster Samuelsgatan har fått utbildning på ABA för att kunna vara ett så bra stöd som möjligt till kunder som beställer Min Bok. De kan guida kunden genom de val som behöver göras för att just deras bok ska bli så bra som möjligt.

Min Bok är ett samarbete mellan ABA och Svenska Bokhandlareföreningen. Vi vill tillsammans ge fler chansen att trycka sin egen bok. Lanseringen Min Bok görs inledningsvis endast i en butik för att utarbeta en så bra process som möjligt mellan ABA och butiken. Samtliga medlemmar i SBF kommer att ges möjligheten att erbjuda Min Bok till sina kunder så snart vi är fullärda och har säkerställt att vår tänkta arbetsgång är den bästa.